Oj, vad tiden går fort när det är ledighet!

Ja, nu är ni väl en del som menar att vi är lediga hela tiden men skolarbetet tar en stor del av vår dagliga tid, mer än vi själva ibland inser. Julhelgen har spenderats med Lenas föräldrar och syskon med familjer, en skara på totalt 17 personer.

Blog Image

Vi har legat på svaj med vår båt utanför Club Med och varit daggäster på anläggningen. Fabian, Hampus och August har verkligen uppskattat att träffa sina kusiner igen. De har spelat tennis, badat i poolen, spelat pingis och vindsurfat.

Blog Image

Det har blivit väldigt mycket mat under dessa två veckor men som tur är har vi kompenserat det med mycket motion på flera olika sätt.

Blog Image

Igår vinkade vi av alla nära och kära. Semestern är slut och nya reservdelar till båten väntar på Peter i St Lucia. På måndag drar båtskolan igång igen men det blir även tid över att njuta i detta paradis så ni behöver inte tycka synd om oss.

Blog Image