Ett besök i Belfast är ett måste. Det är inte många spår efter oroligheterna som rapporterades under flera år. Det enda vi kunde hitta var de, i våra ögon, något råa polisbilarna som syntes överallt.

Blog Image

På norra Irland besökte vi Giant´s causeway. Hur naturen lyckats skapa dessa spektakulära stenformationer för 60 miljoner år sedan är lite av ett mysterium tycker vi.

Blog Image

Något vi även lyfte ögonbrynen för var de varningsskyltar enligt nedan vi fann i dessa trakter.

Blog Image

Varken solen eller värmen ville infinna sig och vi får snällt börja inse att en jacka är rätt skönt att ha på sig.

Blog Image

Vi börjar så smått längta tillbaka till Karibien och värmen. Det var ju trots allt rätt skönt att slippa ha en iskall vind som piskar i ansiktet, rätt ofta även med inslag av regn. För att pigga upp oss lite sätter vi kurs mot Islay, den stora whisky ön med flera kända märken. Väl framme möts vi av detta väder…….suck!

Blog Image

Vi besökte 3 kända destillerier, Bowmore, Lagavulin och Laphroaig. Det blev många goda smakprover som värmer våra frusna kroppar, i alla fall inombords.

Blog Image

Nä, ni behöver inte vara oroliga för Hampus. Det är inte whisky i hans glas….

Nu har vi precis avslutat en vecka i den vackra Kaledonska kanalen. Snart lämnar vi Skottland med nya besökare som följer med oss via Norge till Sverige. Nu börjar vi verkligen längta efter svensk sommarvärme (eller Karibisk?)

Blog Image