Efter målgång över Atlanten var vi ganska trötta och slitna. Annette och Jonas var snälla och tog hand om killarna när vi städade ut båten och fixade det som gått sönder vid överfarten. Vi passade även på att njuta av öns goda utbud av restauranger, även om all mat kanske inte förknippas med Västindien.

Blog Image

Några dagar senare var det dags för prisutdelning. När resultaten var sammanställda med korrigerad tid för motorgång och handikapp visade det sig att vi kom på 3de plats i vår grupp om 21 båtar och 19de plats totalt av 169 båtar i cruisingklassen.

Blog Image

Barnen fick dessutom egna medaljer, diplom och priser vilket var mycket uppskattat.

Blog Image

Nu var det även dags att dra igång båtskolan igen. Skolarbetet under överfarten var begränsat då vädret var tuffaren än vi förväntat oss. En dag passade vi dock på att besöka sevärdigheter på ön. Vi besökta bland annat den aktiva vulkanen.

Blog Image

Vi fortsatte sen till ett vattenfall och tog en svalkande dusch.

Blog Image

Nu ser vi fram emot många härliga månader i paradiset, längtan efter vintermörkret i Stockholm lyser med sin frånvaro.

Blog Image