Nu är vi redo för Atlanten!

Den senaste veckan har vi fixat, stuvat, handlat och fyllt båten med massor av mat. Varje dag har vi tagit en tur till mataffären och fyllt ett par kundvagnar. Det känns som vi har handlat mat för flera månader framöver! Vad sägs om 27 kg kött, 72 liter mjölk, 14 kg pasta, 20 kg äpplen, 50 ägg. Ja, listan kan göras väldigt lång.

I morse kom hela fruktleveransen. Då vi gärna avstår från kackerlacksbesök på båten ska all frukt och grönt sköljas/torkas innan de kommer på båten. En liten övning på ett par timmar.

Blog Image

Vi har även hunnit ha lite skoj med övriga 243 ARC båtar med middagar, cocktailparty, crazy dingy race och djungelparty för att nämna några aktiviteter.

Blog ImageBlog Image

På söndag går starten för Atlantic Rally for Cruisers (ARC). Varje dag kommer vi rapportera in vår position till tävlingsledningen och ni kan följa vår färd över Atlanten på www.worldcruising.com/arc. Klicka på ”Fleet viewer”. Vårt startnummer är 120. Själva har vi dock begränsade möjligheter att höra av oss till omvärlden. Hur överfarten varit kommer vi berätta om i nästa blogg när vi nått St. Lucia.

Ha det mysigt i höstmörkret.

Ps. Glögg, pepparkakor, sill och nubbe finns självklart med på båten. Ds