Vi har fått många reaktioner på killarnas frisörstallanger! Många frågar efter en bild på Peter framifrån, hur ser han ut? Så här ser han ut idag 3 veckor efter ingreppet……..

Blog Image

Hampus kommentar: ”Pappa, du är mycket snyggare nu och ditt hår är mjukt som ett gosedjur!”

Nu har vi legat över en vecka i Las Palmas. Här är en underbar stämning och 170 ARC båtar har redan anlänt. Totalt kommer 243 båtar att finnas på startlinjen nästa söndag den 25 november för att avgöra vem som är snabbast över Atlanten.

Blog Image

Det finns även ett fåtal motorbåtar i hamnen. Dessvärre verkar de ha svårt att flyta.

Blog Image

Det sociala livet är betydligt mer intensivt än tidigare. Varje dag är fulltecknad med aktiviteter med grannbåtar och seglande barnfamiljer. Barnen har hittat nya kompisar från bland annat grannlandet Norge och det mer avlägsna Nya Zeeland. Dagarna rinner iväg och vi njuter verkligen av seglarlivet. Vi har även hunnit bekanta oss med denna ö utifrån barnens önskemål. En hel dag avverkades på Aqualand, uppskattad utflykt av både barn och föräldrar.

Blog ImageBlog Image

Lenas föräldrar har varit på besök och kom med välfyllda kassar innehållande godis, barnböcker, presenter m.m. vilket uppskattades mycket av barnen. Vi har även hunnit med att spela 2 golfrundor med dem.

Blog Image

Nu är det 1 vecka till start. Mycket ska förberedas och kontrolleras. Nästa lördag släpper vi vår sista blogg innan vi kastar loss för 3 veckor till havs.