Med en vecka kvar känns det fortfarande overkligt att vi snart ska avsegla med destination Västindien. Successivt har vi börjat packa båten och gå igenom all utrustning. Häromdagen var Lena och hämtade ut hela skeppsapoteket. Jösses vad många förpackningar! Vi får verkligen hoppas att merparten förblir oöppnade under vår resa men det känns ändå bra att ha ett så pass välfyllt förråd.

På arbetssidan håller Peter på att avsluta det sista och Lena är i slutfasen att lämna över till sin vikarie. En sista arbetsdag återstår för oss båda innan vi kan släppa arbetet ut våra tankar.

Vi ser fram emot att få kasta loss från vårt landställe på Södra Lagnö nästa lördag den 7 juli för att gå till Sandhamn. Där planerar vi spendera vårt sista dygn tillsammans med våra vänner. Kl 15 på söndagen den 8 juli avseglar vi från Sandhamn för att börja vår första etapp ner mot Kanarieöarna.

Blog Image