Här kommer Fabian, Hampus och August egenskapade blogg.

Fabians blogg:

Det är ibland väldigt jobbigt på båten när det är väldigt stora vågor för man blir sjösjuk, mår illa och kräks. Men nu har jag sjösjukeband som gör så jag inte blir sjösjuk lika lätt så jag har inte varit sjösjuk på länge. Det roligaste är att se nya platser och hitta nya kompisar. Jag brukar oftast inte leka så mycket med dem i början när jag inte träffat dem förut fast sen börjar jag leka med dem mer.

Blog Image

En rolig utflyktsdag

En dag på St Martin gjorde vi en utflykt. Det roligaste på den utflykten var linbanan. Den var jätte rolig. Man var högt upp bland träden. Men man åkte inte bara linbana det var andra saker också.

Blog Image Blog Image

Hampus blogg:

Party på Super Yacht

En kväll så blev vi bjudna till en super yacht. Det var kaptenen Phils födelsedag. Vi fick bada i jaccusin på båten. Den låg 3 våningar upp på båten. Vi såg hela hamnen när vi badade men ingen såg oss! Dom bjöd på massor med goda saker. Sen fick jag gosa med deras marsvin. Dom hade 4 stycken och dem bajsade i kaptenens säng.

Blog Image

Jag tycker det är kul att segla. Båtskolan är roligast när vi har utflykter. Det är skönt att sova på morgonen om man är trött men ibland tvingar mamma upp mig så jag inte behöver ha skola hela dagen. På eftermiddagarna brukar jag leka och bada vid stranden eller från båten. Jag tycker också om att klättra, tyvärr är alltid mamma och pappa lite rädda att jag skall klättra för högt.

Blog Image

Jag tycker om att plocka snäckor. Jag har jättemånga snäckor nu som jag tänker ta med hem och göra halsband av.

Blog Image

August blogg:

Fast jag var för liten för linbanan fick jag ändå vara med. Det var inte alls läskigt att flyga fram mellan träden.

Blog Image

När jag själv blir stor skall jag köpa en superyacht, men just nu sparar jag pengar till en elbil som jag och Hampus skall köpa när vi kommer hem. Att diska ger några kronor varje dag.