Som en del av er märkt bröts vår kontakt med omvärlden under någon vecka. Jaha, tänkte säkert en och annan, nu har de verkligen börjat koppla av. Riktigt så illa är det inte och nu fungerar både hemsida och mail igen. Om vi inte svarat på alla mail ni skickat mellan 9-21 februari beror det på att det landat i cyberspace så ni får gärna skicka om det så lovar vi att svara på allihop!

Under de här veckorna som gått har vi seglat runt i Grenadinerna. Vi har även haft gäster ombord, Lars och hans son Jesper.

Blog Image

De klev på båten på Saint Vincent och det första Jesper kommenterar är ”titta pappa, där är klippan som är med i början av filmen Pirates of the Caribbean”.

Grenadinerna består av ett flertal små och medelstora öar. En av de mer kända är Mustique och självklart ville vi inte missa tillfället att få träffa Mick Jagger och hans hund. Några besök på det kända stället Basil´s bar hann vi också med.

Blog ImageBlog Image

På västsidan av Mustique ligger Macaroni beach. Där rullar atlantvågorna in över ett skyddande rev in mot stranden vilket var mycket uppskattat av våra små krabater.

Blog Image

Nästa stopp var på Tobago Cays. Där snorklade vi med stora havssköldpaddor och såg rockor. Tyvärr blåste det mellan 13-16 m/s så det blev ett kort besök.

Blog Image

Med revade segel och vind upp mot 20 m/s gick vi vidare för att finna en skyddad vik.

Blog Image

I Salt Whistle Bay hittade killarna denna palm. Tänk vad bra vi har det!

Blog Image

Övriga öar som vi också hunnit besöka här i Grenadinerna är: Palm Island, Union Island, Petit St-Vincent, Canouan och Bequia där vi nu ligger några dagar medans Peter tar sitt dykcertifikat.